Serija A

Rade Krunić konačno pred transferom u Fenerbahče

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.12.2023 14:07
Rade Krunić konačno pred transferom u Fenerbahče Profimedia

Vezni igrač Milana Rade Krunić u januarskom prelaznom roku trebalo bi da pojača turski Fenerbahče. Nije reprezentativac Bosne i Hercegovine u smiraju letnjeg prelaznog roka stigao u Istanbul da uveća balkansku koloniju (Dušan Tadić, Edin Džeko, Dominik Livaković, Miha Zajc), jer se klubovi nisu dogovorili oko obeštećenja iako je sam igrač imao avio kartu u džepu.

Interes turskog lidera se nije promenio ni posle šest meseci, ponuda od 5.000.000 evra je ostala ista a Milan bi trebalo da je i prihvati, jer je Krunić ugovorno vezan za italijanski klub do juna 2025. godine.

Roso-neri su već renovirali vezni red, odlučili su se za mlađe igrače i nemaju interes da Krunića drže još jednu sezonu, pogotovo što mu je ugovor kumulativno rastao, pa sa poslednjom sezonom iznosi više od dva miliona evra.

 

 

Kako prenose mediji, Fenerbahče je Kruniću ponudio ugovor do juna 2027. godine, uz bolje finansijske uslove (pominje se 3,5 miliona evra) i posao bi uskoro trebalo da bude i ozvaničen.

Nekadašnji igrač Borca iz Čačka i Donjeg Srema, od 2015. godine igrao je za Emopli, da bi u julu 2019. godine prešao u Milan za koji je na 139 mečeva postigao tri gola, uz šest asistencija.