Serija A

Tonali i Zaniolo odvedeni iz trening kampa reprezentacije Italije u policiju: Odmotava se kladionačrsko klupko

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.10.2023 20:43
Tonali  i Zaniolo odvedeni iz trening kampa reprezentacije Italije u policiju: Odmotava se kladionačrsko klupko Guliver

Dan posle saznanja da je fudbaler Juventusa, Nikolo Fađoli, pod istragom zbog onlajn klađenja, iz Italije je stigla još "jača" vest o istim nelegalnim radnjama dvojice reprezentativaca Italije - Nikolaa Zaniola i Sandra Tonalija. 

S njima dvojicom situacija je još ozbiljnija, jer su pokupljeni sa treninga reprezentacije Italije i odvedeni u policiju da daju izjave o tome kako, zašto i koliko su ulagali novac na fudbalske mečeve, što je strogo zabranjeno profesionalnim sportistima.

Nije poznato da li su se kladili na evropske ili utakmice na Apeninima, kao ni da li su bivši igrač Rome (Zaniolo) i eks član Milana (Tonali) možda pokušali da zarade na rezultatima svojih nekadašnjih timova, ali Fudbalski savez Italije nije mogao da ostane nem na pisanje medija. 

"Savez saopštava da je danas u kasnim popodnevnim satima Tužilaštvo Torina obavestilo o istražnim radnjama fudbalere Sandra Tonalija i Nikola Zaniola koji se trenutno nalaze sa nacionalnim timom u centru Koverćano.

Bez obzira na prirodu radnji, s obzirom da u ovoj situaciji dvojica igrača nisu u potrebnom stanju da se suoče sa obavezama predviđenim narednim danima, Savez je odlučio, takođe da ih zaštiti, da im omogući povratak u svoje klubove ", stoji u saopštenju FSI.