Serija A

Drma se klupa Rudija Garsije u Napoliju: Šampion Italije razmatra otpuštanje Francuza zbog loših rezultata

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.10.2023 19:08
Drma se klupa Rudija Garsije u Napoliju: Šampion Italije razmatra otpuštanje Francuza zbog loših rezultata Guliver/(AP Photo/Luis Vieira)

Fudbaleri Napolija izgubili su u poslednjem kolu Serije A meč sa Fiorentinom na svom terenu, što je njihov zaostatak za vodećim Milanom povećalo na velikih sedam bodova, a ceh za dva nerešena rezultata i dve izgubljene utakmice u fudbalskom prvenstvu Italije mogao bi vrlo ubrzo da plati trener Rudi Garsija. 

Mediji sa Apenina uveliko prenose glasine o velikom nezadovoljstvu uprave aktuelnog prvaka i tankom, ako ne i izgubljenom strpljenju gazde Aurelija de Laurentisa, odnosno opciji otpuštanja naslednika Lućijana Spaletija.

 

 

Na dušu francuskog stručnjaka stavlja se i poraz od madridskog Reala u drugom grupne faze Lige šampiona, kao i opšti utisak da njegov Napoli nije isti kao u vreme dok ga je sa klupe vodio novi selektor Azura. 

Kako je nastupila takmičarska pauza u evropskim ligama, verovatno će naredni dani potvrditi ili demantovati priče o ozbiljno ugroženom statusu bivšeg fudbalera na mestu šefa stručnog štaba Napolitanaca. Naravno, uveliko se spekuliše o mogućim zamenama za Garsiju.