Serija A

Nisam ljut na Osimenija, a šta sam mu rekao ostaje u svlačionici: Garsija spušta loptu nakon neuspeha Napolija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.09.2023 21:34
Nisam ljut na Osimenija, a šta sam mu rekao ostaje u svlačionici: Garsija spušta loptu nakon neuspeha Napolija Tanjug/AP Photo/Massimo Paolone/LaPresse

Odigrali su fudbaleri Napolija samo 0:0 protiv Bolonje, aktuelni šampion zaostaje za vodećim Interom već sedam bodova, ali trener Rudi Garsija ne želi da kritikuje svoje igrače.

Makar ne javno.

Šef stručnog štaba Napolitanaca naglašava da njegovi igrači igraju dobro, da samo nedostaje gol koji bi to potvrdio, a o kritikama ne želi da govori.

"Ono što pričam svojim igračima to mora da ostane u svlačioici. I to je osnovno pravilo. Mislim da mi uopšte nismo igrali loše i da je jedini negativan aspekt večerašnje utakmice rezultat. Sve ostalo je bilo dobro. Što se Osimenijevog promašenog penala tiče, zaista nemam šta da mu zamerim. Najveći fudbaleri u istoriji su ih promašivali i to je sasvim normalno. Fudbal je takav i to se mora prihvatiti", kaže Garsija.

Stručnjak koji je na klupi Napolija zamenio Lučanija Spaletija posebno naglašava da ne treba zaboraviti da njegovi igrači nakon tri utakmice nisu primili gol.

"Igrali smo sa mnogo samopouzdanja, znali smo šta hoćemo, a raduje me i da nismo primili gol. To su stvari koje želim da ističem, a ono što nije valjalo ćemo srediti u svlačionici i na treninzima. Igrači su do sada radili sve ono što im kažem, ne vidim razlog zašto to ne bi bilo tako i u budućnosti", ističe Garsija.