Serija A

Berardi koban po Inter: Osam golova i četiri asistencije krila Sasuola protiv plavo-crnih

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.09.2023 12:13
Berardi koban po Inter: Osam golova i četiri asistencije krila Sasuola protiv plavo-crnih Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Inter je prvi put ove sezone bio na kolenima i to na svojoj "Meaci". Sasuolo je posle preokreta neo prvi poraz vicešampionu Evrope i to u režiji Domenika Berardija. Ponovo je bio koban napadač Sasuola po klub iz Milana jer mu je to bio osmi gol, uz četiri asistencije na 16 odigranih susreta protiv "plavo-crnih"! Statistika kojom se ne mođe na "čizmi" pohvaliti niko od igrača iz klubova "srednjeg ranga".

A, Domeniko igra sjajno u novoj sezoni, postigao je četiri gola na isto toliko mečeva (prva dva propustio). I mogao je da nosi Interov dres samo da su se u Milanu odlučili da plate 30 miliona evra Sasuolu. Premišljali su se, kombinovali i na kraju odustali iako je on kao stvoren za filozofiju igre Simonea Inzagija.

Ponovo im je podmetnuo "klip pod točkove", na televiziji i radiju se čak do jutra analizirao ovaj poraz koji je došao posle veoma dobre igre Dionisijevog tima. Pobedili su Juventus, pa Inter i smao potvrdili da ulaganja ovog leta nisu bila stihijska, već dobro osmišljena.

A, Inter? Italijanski mediji ne potcenjuju ovaj poraz, smatraju da se pojavljuju neki problemi koji su gurnuti pod tepih, pre svih onaj sa pokušajima vlasnika Žanga da proda klub, dok je sportski povreda Marka Arnautovića.

"Imamo povredu Arnautovića i probaću da nekim izmenama napadača taj nedostatak nadoknadimo. Rezultat nas je kaznio za ono što nismo uradili na terenu. Jasno je šta moramo da uradimo bolje, moramo da zadržimo fokus jer ćemo biti ponovo na terenu za 48 sati", istakao je Inzagi, jer tim već u subotu čeka gostovanje Salernitani.