Serija A

Serija A na TV Arena sport: Može li Juve da zaustavi najveće čudo Italije? Alegri tvrdi da može

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.09.2023 17:00
Serija A na TV Arena sport: Može li Juve da zaustavi najveće čudo Italije? Alegri tvrdi da može Tanjug/AP Photo/Fabio Ferrari/LaPresse

Situacija pred prvu utakmicu 6. kola italijanske Serije A je sledeća: domaći Juventus je na četvrtoj pozicji sa samo bodom zaostatka za gostujućim Lećeom, s tim da su crno-beli prošlo kolo poraženi od Sasuola, a gosti još nisu izgubili nijedan meč od početka prvenstva.

Takav raspelt događaja stavlja torinski klub u ulogu favorta, ali samo na papiru, jer Leće ove godine igra ozbiljno dobar fudbal, na šta upozorava i trener Juventus Masimilijano Alegri.

"Ne znam ko se to usudio da nas pred ovu utakmicu stavi u ulogu favorita. To je protiv ovakvog Lećea nemoguće. U dosadašnjem delu prvenstva su pokazali koliko su kvalitetni, uostalom i ispred nas su na tabeli i stoga ne smemo da se opustimo. Zahtevam od igrača da pokažu ozbiljnost i pravim pristupom na terenu opravdaju poverenje što nose dres Juventusa", rekao je Alegri.

Poslednji susret ova dva rivala odigran je u maju i Juventus je tom prilikom slavio 2:1, što je tada bio i rezultat na poluvremenu.

Serija A, 6. kolo

UTORAK

Juventus – Leće 20.45 (TV Arena 3 Premium)

SREDA

Kaljari - Milan 18.30 (TV Arena 2 Premium)
Empoli - Salernitana 18.30 (TV Arena 3 Premium)
Verona - Atalanta 18.30 (TV Arena sport 1)
Inter - Sasuolo 20.45 (TV Arena sport 6)
Lacio - Torino 20.45 (TV Arena sport 7)
Napoli - Udineze 20.45 (TV Arena 3 Premium)

ČETVRTAK

Frozinone - Fiornetina 18.30 (TV Arena 1 Premium)
Monca - Bolonja 18.30 (TV Arena 2 Premium)
Đenova - Roma 20.45 (TV Arena 2 Premium)

 

Standings provided by Sofascore