Premijer liga

Badava vam dogovor: Preokret, Kaisedo se zahvalio Liverpulu, želi samo u Čelsi!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.08.2023 14:50
Badava vam dogovor: Preokret, Kaisedo se zahvalio Liverpulu, želi samo u Čelsi! Tanjug/AP Photo

Telenovela sa Kilijanom Mbapeom u PSŽ ima svoju istoriju, saga o transferu Harija Kejna bila je duga a igra se trenutno poslednja epizida, ali transfer Mojzesa Kaiseda iz Brajtona je za film.

Brajton je zacrtao da će od Kaiseda da inkasira 100 miliona funti ovog leta, dugo su pregovarali prvo sa Mančester junajtedom, pa još duže sa Čelsijem i nisu se dogovorili. Kada je Liverpul na sto bacio sumu od 110 miliona futni, Brajton je to prihvatio i očekivalo se da će vezni igrač danas na preglede u Liverpul i potpis ugovora.

Međutim, usledio je prekret. Kaisedo se zahvalio Liverpulu i rekao da želi da pređe samo u Čelsi. Instruiran ili ne, za veću platu ili ne, nije ni bitno jer je Brajton ponovo seo za sto sa klubom iz Londona koji bi prema navodima medija trebalo da izjednači ponudu rivala iz Liverpula.

Ako se to dogodi, filmski preokret će dobiti i epilog, Kaisedo će igrati tamo gde želi. U suprotnom, neće mu škoditi ni igranje u Brajtonu gde je i stekao reputaciju jednog od najboljih defanzivnih veznih igrača Premijer lige.