Premijer liga

Nagelsman odbio Totenhem: "Pevci" razmišljaju o Slotu, Rubenu Amorimu i Luisu Enrikeu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.05.2023 12:35
Nagelsman odbio Totenhem: "Pevci" razmišljaju o Slotu, Rubenu Amorimu i Luisu Enrikeu Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Totenhem pokušava sa Rajanom Mejsonom da uspešno privede kraju sezonu Prremijer lige, a uprava kluba zna koju dvojicu trenera može da obriše sa liste želja: Julijana Nagelsmana i Ćabija Alonsa.

Prema tvrdnji "Atletika", Nagelsmanu se nije svideo predstavljeni koncept kluba, pa je odlučio da se zahvali na interesovanju i pre nego što bi seli za pregovarački sto. Bivši trener Bajerna čeka neku, za njega, ozbiljniju priču. Trener Bajera iz Leverkuzena Ćabi Alonso nema nameru da napušta nemački klub, produžio je ugovor i bar još godinu dana će raditi na podizanju nivoa igre i tima. Polufinale Lige Evrope i minimlani poraz od Rome daju mu nadu da bi mogao da stigne do Budimpešte u borbu za trofej u ovom takmičenju.

Lista želja je skraćena, pa u ovom času klub razmišlja o treneru Fejenorda Arneu Slotu, zatim o Rubenu Amorimu, šefu struke Sportinga iz Lisabona te bivšem selektoru Španije Luisu Enrikeu.

Pre imenovanja novog menadžera, naslednika Antonija Kontea koji je smenjen pre više od mesec dana, moraće da se dovede novi sportski direktor jer je Fabio Paratići morao da podnese ostavku zbog slučaja koji FIFA vodi protiv njega.