Premijer liga

Smenjen prošle nedelje, a danas već ima novu ponudu za posao: Nagelsman kandidat da preuzme Totenhem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.03.2023 10:55
Smenjen prošle nedelje, a danas već ima novu ponudu za posao: Nagelsman kandidat da preuzme Totenhem Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Nije prošlo ni nedelju dana kako je smenjen sa mesta prvog trenera Bajerna, gde je umesto njega stigao Tomas Tuhel, a Julijan Nagelsman bi već mogao da pronađe novi angažman i to u engleskom Totenhemu.

Kako prenose mediji u Velikoj Britaniji, čelnici londonskog kluba, koji su u nedelju uveče raskinuli saradnju sa Antoniom Konteom vide nemačkog stručnjaka kao njegovu zamenu.

Skaj sports navodi da je predsednik Totenhema Danijel Levi želeo da dovede Nagelsmana 2019. godine, pošto je uručen otkaz Maurisiju Poketinu, međutim u London je tada došao Žoze Murinjo.

Mladi nemački stručnjak je i 2021. godine bio kandidat za menadžera Totenhema posle odlaska Murinja, ali se Levi odlučio za Kontea.

Ovaj medij tvrdi da je Nagelsman navodno zainteresovan da preuzme Totenhem, ali prvo želi da se odmori i da razmotri sve mogućnosti.

Britanski mediji navode da se među kandidatima za novog menadžera londonskog kluba nalaze Marko Silva, Roberto de Zerbi, Seržo Konseisao, Tomas Frank i Vensan Kompani.

Fudbaleri Totenhema trenutno zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli engleske Premijer lige sa 49 bodova, samo dva više od petoplasiranog Njukasla.