Premijer liga

Salah hvali Bajčetića: Stefan je trenutno najbolji igrač Liverpula

komentari (0)

Izvor: Tanjug

14.02.2023 10:28
Salah hvali Bajčetića: Stefan je trenutno najbolji igrač Liverpula Tanjug/(AP Photo/Jon Super)

Mohamed Salah je pogotkom otvorio vrata pobedi Liverpula u gradskom derbiju protiv Evertona u Premijer ligi, a posle meča je sipao pohvale na račun Stefana Bajčetića za koga tvrdi da je trenutno najbolji igrač ekipe sa "Enfild rouda".

"Redsi" su sinoć u gradskom derbiju pobedili Everton 2:0 u meču 23. kola Premijer lige. Bajčetić je bio u startnoj postavi Liverpula, a zamenjen je u samom finišu meča, a proglašen je od strane navijača za igrača utakmice.

"Stefan je sjajna osoba i vrhunski igrač. Svaku se utakmicu maksimalno trudi. Otkad je počeo da igra za nas, on je najbolji igrač u ekipi", rekao je Salah.

Stefan Bajčetić (18) je rođen u Vigu, a sin je bivšeg fudbalera Vojvodine i Crvene zvezde Srđana Bajčetića. On je član reprezentacije Španije za igrače do 18 godina. 

"Istakao se, mnogo sam zadovoljan njegovom igrom. On je vrhunski fudbaler, vrlo inteligentan i smiren. Stavio sam ga na novu poziciju. Bio je štoper, onda zadnji vezni, a sad je centralni vezni, osmica. Pitao sam ga da li mu se svidela ta uloga, odgovorio mi je 'O, da!", rekao je menadžer Liverpula Jirgen Klop.

Bajčetić je u Liverpul stigao 2020. godine iz Selte, a za prvi tim engleskog kluba ove sezone odigrao je 13 utakmica i postigao je jedan gol.