Premijer liga

Lošije od najavljenog: Mohamed Salah ne igra za Liverpul tri do četiri nedelje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.01.2024 20:26
Lošije od najavljenog: Mohamed Salah ne igra za Liverpul tri do četiri nedelje Profimedia

Jednu lošu zamenila je jedan gora vest: Mohamed Salah je teže povređen u odnosu na prvi nalaz, pa ne samo da će izvesno završiti Kup Afrike nego neće igrati za Liverpul u naredne tri do četiri nedelje.

Salah je povredio tetivu mišića u četvrtak na meču Egipta i Gane (2:2) u Grupi B na Kupu afričkih nacija. Najavljeno je da će se oporavljati u Liverpulu, ali da će biti spreman za polufinale ili finale Kupa Afrike.

 

 

To je juče potvrdio i menadžer "redsa" Jirgen Klop. Ipak, novi pregledi otkrili su veću rupturu, pa će egipatski as morati na "intenzivan rehabilitacioni program" koji će trajati izvesno skoro mesec dana.

Egipat se posle šokantnog meča ipak sinoć plasirao u nokaut fazu Kupa afričkih nacija remijem protiv Zelenortskih Ostrva (2:2), a Salah je utakmicu gledao sa tribina i bio oduževljen što je Gana ispustila 2:0 protiv Mozambika što je njegovoj selekciji donelo drugo mesto i plasman u osmini finala.

 

 

Da li će lekari Liverpula napraviti čudo pa oporaviti "Faraona" brže od planiranog ostaje da se vidi. Kako igra Egipat, pitanje je hoće li uspeti da se plasira u završnicu Kupa Afrike. Ako stignu dop finala, možda će u timu imati i Salaha. Medicina danas može da prezentuje i čuda.