Premijer liga

Mauriso Poketino: Bili smo bolji tim i zaslužili smo pobedu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

05.04.2024 12:20
Maurisio Poketiono, menadžer Čelsija Tanjug/AP Photo/Rui Vieira
Maurisio Poketiono, menadžer Čelsija

Menadžer Čelsija Maurusio Poketino izjavio je na konferenciji za medije nakon meča sa ekipom Mančester Junajteda, da je njegov tim bio bolji i da je zaslužio pobedu.

Fudbaleri Čelsija pobedili su Mančester Junajted rezultatom 4:3 u spektakularnom meču 30. kola Premijer lige, a do tri boda su stigli golovima Kola Palmera u 10. i 11. minutu nadoknade meča. 

"Mislim da je bila neverovatna utakmica, bili smo bolji tim i zaslužili smo pobedu. Odlično smo počeli meč, vodili 2:0 i kontrolisali situaciju, a onda smo napravili grešku. Posle toga smo emotivno pali, nije bilo lako nositi se sa time. U drugom poluvremenu smo opet kontrolisali meč, pa primili gol iz kontre. Naravno da smo razočarani načinom na koji smo primili tri gola, moramo da budemo bolji u tim situacijiama. Mislim da smo na kraju zaslužili trijumf, videla se veza između navijača i igrača, ovo bi trebalo da bude prekretnica kada je reč o međusobnom poverenju", izjavio je Poketino i dodao da uvek treba verovati do kraja meča.

"Osećalo se da ćemo izgubiti, ali fudbal je takav, nešto se desilo, uvek treba verovati do kraja. Govorili smo igračima da još ima vremena, da veruju da možemo da damo i pobedničku igru Emotivna pobeda, tri boda i važna pobeda jer želimo da smanjimo zaostatak za timovima ispred nas", zaključio je Poketino.