Premijer liga

Ništa se ne menja, Siti je i pre ovoga bio favorit za titulu: Klop nakon poraza od Arsenala

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.02.2024 11:14
Jirgen Klop u razgovoru sa igračima Liverpula Tanjug/AP Photo/Kin Cheung
Jirgen Klop u razgovoru sa igračima Liverpula

Fudbaleri Liverpula i dalje zauzimaju lidersku poziciju na tabeli Premijer lige Engleske, ali nakon poraza od Arsenala u gostima imaju samo dva boda više od "tobdžija" i pet od Mančester sitija koji ima i dve utakmice manje.

Prvu od te dve utamice aktuelni branilac trofeja i osvajač Lige šampiona će odigrati već od 21.00 sat protiv Brentforda u gostima (TV Arena 1 Premium), ali trener "redsa", Jirgen Klop neće posmatrati taj meč.

 

 

"Nema potrebe da gledam, niti mislim da ću na njemu videti nešto novo i zanimljivo. Verujte mi nijedan jedini trenutak nakon našeg poraza od Arsenala nisam pomislo na to kako će nam se Siti približiti za tri koraka. Pa, oni imaju toliko kvalitetan tim da vi u svakoj utakmici od njih očekujete da pobede. Tako da, što se nas tiče, rezultatom iz Londona se ništa ne menja. Mi smo tu, borimo se koliko možemo, a Manečser siti je favorit za titulu", rekao je Klop.

Nemački stručnjak je priznao da njegov tim u derbi meču protiv Arsenala nije bio na očekivanom nivou i nakon duela je čestitao rivalu na pobedi.

"Došli smo u London da pobedimo, želeli smo to, ali, iskreno, nismo bili dovoljno dobri za tako nešto, Rival je bio bolji od nas i zaslućeno je pobedio, tako da mi ne ostaje ništa drugo nego da mu čestitam. Ovo je prošlost, nikoga više nije briga za tu utakmicu i okrećemo se novim obavezama", rekao je Klop posle meča.