Premijer liga

Roj Kin kaže da se Liverpul branio kao "pab" ekipa, a Klop mirno rezimira: Arsenal je bio bolji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.02.2024 20:15
Grešku Alisona i Van Dajka je iskoristio Gabrijel Martineli Tanjug/AP Photo/Kin Cheung
Grešku Alisona i Van Dajka je iskoristio Gabrijel Martineli

Arsenal je u derbiju Premijer lige nadigrao i pobedio Liverpul 3:1, ali kardinalna diskomunikacija Virdžila Van Dajka i golmana Alisona Bekera, kod drugog gola "tobdžija" je bio centralni detalj meča.

Roj Kin, nekadašnji as Mančester junajteda i bivši menadžer Sanderlenda je u komentaru za "Skaj sports" bio originalan u komentaru.

"Intenzitet igre Liverpula od starta do kraja meča bio je slab. Branili su se kao "pab" ekipa", rekao je Kin.

Vezni igrač "tobdžija" Deklan Rajs nije krio posle meča da je njemu i saigračima samo pobeda bila u mislima.

"Znali smo koliko je značajan meč, da mali detalji mogu da odluče da li će razlika na tabeli biti veća ili manja. Zato smo od starta imali u glavi samo pobedu. Bili smo pozitivni od starta, ni primljen gol nas nije pokolebao. Izašli smo u nastavku da damo sve i učinili smo što je bilo do nas. Kada se borite za titulu svaki meč je važan, ali derbi je uvek važniji", rekao je Rajs.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop je mirno primio poraz jer njegov tim nije bio na visini zadatka.

"Čestitam Arsenalu, danas nismo bili dovoljno dobri. Veoleo bih da sam duže vremena gledao 1:1 na semaforu. Imali smo svoje momente u drugom delu, ali smo onda primili "taj gol". Nema loših misli, momci su samo ljudska bića. Oni su danas bili bolji od nas, postigli su tri gola. Moramo da igramo bolji fudbal, to je jasno. Nisam siguran da je Konate zaslužio crveni karton, ali svejedno. Izgubili smo i uputili samo jedan udarac u okvir gola", istakao je Klop.