Premijer liga

Ne vidim ništa pozitivno u Mančester junajtedu: Majkl Oven ogorčen na stanjem u svom nekadašnjem klubu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.12.2023 13:30
fudbaleri Mančester junajteda Tanjug/AP Photo/Jon Super
fudbaleri Mančester junajteda

Novi poraz Mančester junajteda, ovoga puta od Bormuta 0:3 na "Old trafordu" u okvuru 16. kola Premijer lige pogodio je bivšeg fudbalera ovog kluba Majkla Ovena.

Nekadašnji engleski reprezentativac i ljubimac navijača "crvenih đavola" smatra da je ova generacija već sada "bacila celu sezonu" i da je borba za bilo kakve velike ciljeve nemoguća.

"Jednostavno, u ovom trenutku ne vidim ništa pozitivno kada je Mančester junajted u pitanju. Klub je ispao iz Kupa, vrlo verovatno će takmičenje u Ligi šampioan završiti več u grupnoj fazi, dovode se prosečni igrači, ekipa igra očajno, trener je u svađi sa prvotimcima, nema identiteta u igri i tim ne ide nikuda", poručio je Oven putem društvenih mreža i dodao:

 

 

"I da, slede utakmice proiv Bajern Minehna i gostovanje Liverpulu".

Mančester junajted trenutno zauzima šestu pozicju na tabeli sa 27 osvojenih bodova, gradski rival Siti na četvrtom mestu, poslednjem koje vodi u Ligu šampiona ima tri boda više.

Kada je Liga šampiona u pitanju, Mančester junajted je trenutno poslednji u grupi A sa četiri osvojena boda, dok Galatasaraj i Kopenhagen imaju po bod više, a Bajern je siguran na prvom mestu sa 13 bodova na kontu.

To znači da tim sa "Old Traforda" ima samo teoretske šanse da se plasira u drugu fazu elitnog takmičeja i to pod uslovom da savlada Bavarce na svom terenu, a da se nada remiju danskoh i turskog tima.