Premijer liga

Gladni smo golova, uvek hoćemo još: Trener Njukasla posle 8:0 protiv Šefilda

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.09.2023 10:22
Gladni smo golova, uvek hoćemo još: Trener Njukasla posle 8:0 protiv Šefilda Tanjug/AP Photo/Martin Rickett/PA

Ponizili su fudbaleri Njukasla pevotimce Šefild junajteda i to na njihovom terenu savladavši ih čak 8:0 u 6.kolu Premijer lige, ali trener crno-belih, Edi Hau nije želeo partiju svog tima da nazove "prefektnom".

Šef stručnog štaba "svraka" smatra da uvek može da se odigra bolje i da zatheva od svojih igrača da se nikada ne zadovoljavaju onim što su uradili.

"Odigrali smo dobro, pokazali svima koliko smo kvalitetni i da je ova ekipa gladna golova. Momci su demonstrirali kako treba da se igra za Njukasl i ja im čestitam na tome. S druge, strane, ne bih našu igru nazvao perfektnom, jer do perfekcije ima još mnogo da se radi. Uvek možete da podignete nivo svoje igre, Ovim ne smemo da se zadovoljimo, nego moramo da nastavimo da idemo dalje", rekao je Hau.

Da sve bude još zanimljivje Njukasl je ovim trijumfom izjednačio rekord po najubedljivijoj pobedi koju su 1999. godine ostvarili protiv drugog kluba iz Šefilda - Šefild venzdeja.

"Svi u timu su vrlo motivisani da igraju i pokažu koliko vrede. Sezona je duga, svako će dobiti priliku da se dokaže, ali u poslednjih nekoliko dan momci su pokazali da svako od njih ima svoju važnu ulogu u ovom timu Njukasla. Samo neka tako nastave", rekao je trener crno-belih.