Liga 1

Pomilovanje za neposlušnog Mbapea, opet je deo prvog tima Pari Sen Žermena: Nova epizoda u beskonačnoj sapunici "svetaca"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.08.2023 12:03
Pomilovanje za neposlušnog Mbapea, opet je deo prvog tima Pari Sen Žermena: Nova epizoda u beskonačnoj sapunici "svetaca" Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Nema kraja ludilu na relaciji uprava Pari Sen Žermena - Kilijan Mbape, čiji dijametralno različiti stavovi u vezi budućnosti centarfora francuskog šampiona i tvrdoglavo držanje svoje strane već nedeljama pune novinske stupce i televizijske emisije sportske tematike širom sveta. 

Čas je na izlaznim vratima PSŽ-a, čas mu sledi jednogodišnje sedenje na tribinama ukoliko ne pristane na produženje ugovora, čas ima usmeni dogovor sa Realom, čas ne želi ni za besne pare u Al Hilal... I tako redom, da bi čuveni novinar Fabricio Romano danas lansirao vest da su bogate gazde iz Katara pomilovale neposlušnog golgetera. Dan posle remija sa Lorijenom. 

 

 

Tako što je godinu dana pre isteka ugovora i odlaska bez obeštećenja ipak vraćen u prvi tim i ponovo trenira sa ostatkom najjače postave branioca titule u Ligi 1, nakon što je ova bez njega i takođe "spornog" Nejmara uzela samo jedan bod u prvom kolu novog šampionata. 

"Nakon veoma konstruktivnih i pozitivnih razgovora između PSŽ-a i Kilijana Mbapea pre utakmice sa Lorijenom, igrač je jutros vraćen u prvi tim za trening", potvrda je stigla i od samog kluba.