Liga 1

Nejmar poručio da ostaje u Parizu: Ne idem nigde svidelo se to navijačima ili ne

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.07.2023 09:50
Nejmar poručio da ostaje u Parizu: Ne idem nigde svidelo se to navijačima ili ne MN Press

Brazilski fudbaler Nejmar sigurno će i naredne sezone nastupati u PSŽ-u, a saopštio je i da je odlučio da nastavi sa igrama u u dresu reprezentacije.

Možda i najveća zvezda brazilskog fudbala u ovom trentuku, još od februara muči muku sa povredom članka zbog čega je dugo odsustvovao sa tarena, a sada se konačno vratio, mada je svaestan da još nije 100 odsto spreman.

"Povreda koju imam je baš teška. Muči vas i mrcvari jako dugo. Osećate bol, frustrirani ste i ne možete da radide ono što najviše volite - da igrate fudbal. Sada sam, na sreću bolje, ali i dalje na, možda, 70 odsto svojih mogućnosti. Želim da radim i napredujem i pomognem klubu i reprezentaciji da beleže što bolje rezultate", rekao je Nejmar i dodao:

"Moja definitivna odluka je da, uprkos ponudama iz Sjedinjenih Američkih Država i Saudijske Arabije naredne sezone igram za PSŽ. Želim da osvajam trofeje i da pobeđujem. Znam da me navijači ne vole, ali šta da radim. Voleli me ili ne, ja ću biti tu i sledeće sezone".

Nejmar je otkrio i da ga je eliminacija Brazila sa Svetskog prvenstva u osmini finala mnogo pogodila i da mu je bilo potrebno mnogo vremena da se vrati u normalu.

"Pet dana sam plakao nakon poraza od Hrvatske na penale. Bio sam potpuno razoren i mislio da više nikada neću igrati za reprezentaciju. Međutim, vreme je prošlo, malo sam se sredio i odlučio da se stavim na raspolaganje novom selektoru", rekao je Nejmar.