Liga 1

Nejmar se oporavlja, ali se neće vratiti na teren pre oktobra: Pesimistične prognoze iz Francuske

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.05.2023 10:03
Nejmar se oporavlja, ali se neće vratiti na teren pre oktobra: Pesimistične prognoze iz Francuske Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Brazilski reprezentativac Nejmar, ne samo da je završio sezonu, već je veliko pitanje da li će pre oktobra moći da se vrati na teren, prenose svetski mediji.

Zvezda PSŽ-a je operisala zglob na nozi zbog čega je već izvesno vreme odsutna sa terena i odavno se znalo da je tekuća sezona za nju završena, međutim izgleda da je situacija ozbiljnija nego što se mislilo.

Prema inormacijama iz Francuske, Nejmar jeste odbacio štake i nesmetano hoda bez ikakvih pomagala, ali stanje njegove povrede je takvo da izuskuje još nekoliko meseci odsustva sa terena.

"Nejmar će se u najboljem slučaju na teren vratiti krajem septembra, mada je realnije da to bude oktobar. To znači da će napraviti pauzu od punih osam meseci i veliko je pitanje u kakvoj će se formi vratiti, imajući u vidu da ima 31 godinu", pišu tamošnji mediji.

Brazilac ugovor sa klubom iz glavnog grada Francuske ima do 2027. godine, mada ima i mnogo onik koji su skloni tvrdnji da će saradnja biti okončanja pre njegovog isteka.