Liga 1

Plan Al Hilala: Buskets, Alba i Verati pomažu da se dovede Mesi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.05.2023 15:30
Plan Al Hilala: Buskets, Alba i Verati pomažu da se dovede Mesi Tanjug/AP Photo/Laurent Cipriani

Al Hilal iz Saudijske Arabije predatavio je Lionelu Mesiju plan, ponudio mu je 363 miliona evra godišnju platu i još uvek nije dobio potvrdan odgovor Argentinca.

Nije se to ni očekivalo od Mesija koji je uvek poštovao klub u kome igra. Danas se vratio na trening PSŽ jer se očekuje da zaigra posle suspnzije u narednom kolu, ali mediji iz Azije otkrivaju da Al Hilal ima novi plan kako da ubedi Argentinca da izabere Saudijsku Arabije pre Barselone i Intera iz Majamija.

 

 

Naime, Al Hilal čini sve da obezbedi potpise Mesijevih najboljih prijatelja iz Barselone - kapitena Serhija Busketsa i levog beka Đordija Albe, kao i Marka Veratija iz PSŽ. Ukolio bi im to pošlo za rukom, prenose mediji, onda bi i Mesi možda doneo odluku da se sa porodicom preseli u Saudijsku Arabiju jer bi igrao sa svojim najbližim saigračima.

Naravno, sve ove vesti su na nivou špekulacija, Mesi se sigurno neće oglašavati do kraja Lige 1. Zna se samo da je odlučio da ne ostaje u Parizu. Gde će tačno, možda ni on ne zna u ovom momentu.