La Liga

Nastasić završio sezonu pre vremena: Štoperu Majorke stradao list

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.05.2023 17:15
Nastasić završio sezonu pre vremena: Štoperu Majorke stradao list Guliver/Antonio Pozo

Matija Nastasić neće biti u protokolu večerašnje utakmice svoje Majorke i Atletika iz Bilbaa (19.00, TV Arena 2 Premium), u 32. kolu La lige, ali ni u preostalim mečevima do kraja sezone fudbalskog prvenstva Španije.

Ne zbog toga što ga struka nema u svojim planovima već zato što je otišao na bolovanje, čiji kraj će da se poklopi sa završetkom jedne od Top pet evropskih liga. 

"Matija neće igrati nekoliko nedelja, povredio je list, što je mišić koji ume da izneveri", objasnio je trener Havijer Agire situaciju u kojoj se našao 30-godišnjak iz Valjeva. 

Nekadašnji centralni defanzivac Partizana, Fiorentine i Mančester sitija povredio se u prošlom kolu, protiv madridskog Atletika, kada je bio strelac jednog gola. Nažalost, morao je biti zamenjen na poluvremenu. 

 

 

 

Ostaje samo da se vidi da li je to bio njegv zadnji "ples" u dresu Majorke, jer povremenom reprezentativcu Srbije ističe ugovor 30. juna, a još nema nagoveštaja da će nekadašnjem štoperu Šalkea biti produžen nastavak saradnje.  

Nastasić je u sadašnji klub stigao 1. septembra 2022. godine i od tada je 18 puta bio član zadnje linije ostrvskog tima.