La Liga

Nepravda, bili smo bolji tim, zaslužili smo pobedu: Ćavi "kipti" nakon poraza u "El Klasiku"

komentari (0)

Izvor: Tanjug

22.04.2024 12:01
Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandes Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue
Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandes

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandes izjavio je da katalonski klub nije zaslužio da izgubi od Reala i istakao da je razočaran suđenjem na meču 32. kola španske La Lige, prenose španski mediji.

Fudbaleri Reala pobedili su sinoć na svom terenu ekipu Barselone rezultatom 3:2. Real je do trijumfa stigao golom Džuda Belingema u 91. minutu.

"Normalna stvar je da pobedimo u ovom meču zbog igre koje smo pokazali, ali postoje i sudijske situacije koje ne možemo da kontrolišemo", rekao je Ćavi.

On je istakao da je Barseloni u 28. minutu meča poništen regularan gol. Trener Barselone tvrdi da je lopta prešla gol-liniju posle šuta Lamine Jamala. "Veoma sam razočaran. Ako želimo da budemo najbolja liga na svetu, moramo da koristimo najbolju tehnologiju. Moramo u tom smislu da napredujemo", dodao je Ćavi.
 

Španski mediji podsećaju da La Liga ne koristi video tehnologiju na gol-liniji.

"Moj glavni osećaj je nepravda. Bili smo bolji tim, zaslužili smo pobedu. Ne moram ništa da pričam o ovom sudiji, videli ste šta je uradio. Ako počnem da pričam gde je grešio, kazniće me. Sve se urotilo protiv nas. Ponosan sam na ekipu. Gubimo bodove u situacijama koje ne kontrolišemo, kao što je tranzicija", naveo je trener Barselone.

Barselona se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa 11 bodova manje od prvoplasiranog Reala.

"Uz igru ​​koju smo odigrali normalna stvar bila da bismo pobedili... Real je imao izvanrednu sezonu, izgubili su samo jednu utakmicu u prvenstvu, skoro su završili posao", priznao je trener Barselone.