La Liga

Samo onaj ko je u Realu može da shvati koliko je ovo veliki klub: Vinisijus zadovoljan što ostaje u Madridu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.11.2023 10:49
Samo onaj ko je u Realu može da shvati koliko je ovo veliki klub: Vinisijus zadovoljan što ostaje u Madridu Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

Real Madrid je toliko veliki klub da samo oni srećnici koji koji imaju mogućost da nose dres velikana iz glavnog grada Španije mogu da shvate svu njegovu veličinu, kaže brazilski reprezentativac Vinisijus Žunior.

Brzonogi napadač je u utorak produžio ugovor sa najtrofejnijim evropskim klubom do 2027. godine, a sada je otkrio i koliko njemu znači činjenica da će ostati na "Santjago Bernabeu".

"Ma, ostao bih ovd edo kraja života. Ovde se pobede ne podrazumevaju, već su ovde pobede jedino što vas zanima. Ništa drugo nije u opticaju. Čak i kad osvojite Ligu šampiona nema mnogo slavlja, već se odmah pravi plan kako da se taj uspeh ponovi i naredne sezone", rekao je Vinisijus i dodao:

"Iskren da budem, veoma mi je teško da objasnim svu veličinu Real Madrida kao kluba. Mislim da to i ne može rečima da se iskaže, već samo može da se doživi. Samo oni koji su nosili ovaj dres mogu da shvate o čemu pričam".

Brazilac je medijima otkrio i da ima poseban odnos sa predsednikom kluba Florentinom Perezom što je i bio jedna od razloga za potpisivanje novog ugovora.

"On je zaista poseban. Svaki dan me zove ili mi piše poruke. Pita me kako sam, šta mi radi porodica, da li treba neka pomoć. Istinski se brine o meni i to je nešto što mi kao osobi mnogo znači", rekao je Vinisijus.