La Liga

Florentino Perez nikuda ne ide: Real stao na put glasinama o svom predsedniku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.08.2023 09:42
Florentino Perez nikuda ne ide: Real stao na put glasinama o svom predsedniku Guliver/AP Photo/Andres Kudacki)

Madridski Real nije hteo više da ćuti na sve učestalija govorkanja da se Florentino Perez sprema da napusti predsedničku funkciju u klubu sa "Santijago Bernabeua", pa se tim povodom oglasio kratkim i jasnim saopštenjem.

"Kraljevići" su na istom mestu demantovali i glasine o skorijoj promeni naziva osvajača rekordnih 14 titula prvaka Evrope, po kojoj bi trebalo da bude dodata još jedna reč. 

 

 

"Kao odgovor na glasine koje su se pojavile na nekim društvenim mrežama, a prema kojima predsednik Florentino Perez navodno razmišlja o odlasku s predsedničkog mjesta, Real Madrid želi poručiti sljedeće: Glasine su lažne i rezultat su određenih interesa koji nemaju veze sa stvarnošću. Na predstojećoj Skupštini članova Real Madrida neće biti tačka dnevnog reda za raspravu o imenu Real Madrid Siti", objavio je španski velikan na svojoj službenoj internet stranici. 

Florentinu Perezu (76) ovo je drugi predsednički mandat u madridskom klubu. Prvi je trajao od 2000. do 2006. godine, a drugi je počeo 2009. godine. S njim na čelu Madriđani su osvojili čak 31 trofej u svim takmičenjima.