Superliga Srbije

Vojvodina remizirala i na drugoj proveri u Sloveniji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.07.2023 21:14
Vojvodina remizirala i na drugoj proveri u Sloveniji FK Vojvodina

Druga provera i drugi remi Vojvodine na prirpemama u Sloveniji. Posle nerešenog ishoda sa rumunskim prvoligašem Ocelulom Galatijem (2:2), izabranici trenera Radoslava Bataka odigrali su 1:1 sa Aluminijom.

Inicijativa Vojvodine od samog starta isplatila se već u 13. minutu igre, kada je vođstvo doneo Ivan Vukčević, posle asistencije Marka Bjekovića. Ipak, već u 24. minutu Aluminij se vratio u meč pogotkom Bresta sa bele tačke. Prethodno je golman Toroman srušio Jovanovića, koji je dobro istrčao kontranapad. 

Ispostavilo se da je to konačan ishod ovog kontrolong susreta. Kabić je imao dobru situaciju na startu drugog dela, a u finišu je Ivanović zakasanio na centaršut Bukinca. Prve minute u dresu Novosađana upisao je i poslednji novajlija Andrija Radulović. Naredni rival Vojvodine biće u utorak hrvatski Slaven Belupo.

VOJVODINA: Toroman (od 46. Puškić) – Bjeković, Ljubisavljević, Jeličić (od 75. Tanjga), Bukinac – Kabić (od 76. Radulović), Miletić (od 46. Traore), Milosavljević, Baraj (od 58. Jovanović) – Ivanović, Vukčević (od 46. Kovačev).