Superliga Srbije

Radulović predstavljen u Vojvodini: Verujem u ovaj tim i ubeđen sam da ćemo ove sezone prirediti mnogo radosti navijačima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.07.2023 22:08
Radulović predstavljen u Vojvodini: Verujem u ovaj tim i ubeđen sam da ćemo ove sezone prirediti mnogo radosti navijačima MN Press

Crnogorski reprezentativac, Andrija Radulović, predstavljen je kao novi fudbaler Vojvodine.

Doskorašnji član Crvene zvezde je sa novosadskim klubom potpisao trogodišnji ugovor, nakon čega će se priključiti ekipi Radoslava Bataka na pripremama na Mariborskom Pohorju.

 

 

On je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Radniku iz Surdulice, a kako se roster crveno-belih konstantno povećava, bilo je jasno da Radulović neće dobiti pravu šansu u redovima srpskog šampiona:

"Kao prvo, želeo bih da se zahvalim Crvenoj zvezdi na dosadašnjoj saradnji i prilici koju mi je pružila da se razvijam i napredujem kao fudbaler. Sa druge strane, čast i zadovoljstvo mi je što sam postao član kluba sa tako dugom istorijom i tradicijom kakvu ima Vojvodina. Motivisan sam da u predstojećoj sezoni pokažem koliko mogu i daću sve od sebe da svojim igrama pomognem Vojvodini da ostvari svoje ciljeve i ambicije. Već sutra ujutru krećem za Sloveniju i sa nestrpljenjem čekam da se uključim u rad sa svojim novim saigračima. Verujem u ovaj tim i ubeđen sam da ćemo ove sezone prirediti mnogo radosti navijačima", rekao je Radulović.