Superliga Srbije

Iz Zvezde u Vojvodinu: Andrija Radulović stigao na "Karađorđe"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.07.2023 13:07
Iz Zvezde u Vojvodinu: Andrija Radulović stigao na "Karađorđe" MN Press

Crnogorski fudbaler Andrija Radulović karijeru nastavlja u Vojvodini.  Mladi Kotoranin je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, ali je kao senior više vremena proveo na pozajmicama u Grafičaru, Mladosti GAT i Radniku iz Surdulice.

Za prvi tim Zvezde odigrao je 11 utakmica i postigao jedan gol, dok je u ostalim timovima za koje je nastupao na terenu provodio daleko više vremena, a samim tim bio i efikasniji.

Radulović se odnedavno nalazi na pripremama s novim saigračima na Pohorju i već je upisao prvih 15 minuta u pripremnoj utakmici s Aluminijem.

"Drago mi je što je konačno razrešena situacija oko transfera u Vojvodinu. U Kotoru sam čekao rezultat pregovora dva kluba i nadao se povoljnom ishodu. Želeo sam da dođem u Novi Sad i to u klub s značajnom istorijom i s ambicijom koja se poklapa s mojom", rekao je Radulović za "Sportski žurnal".

 

 

Andrija je prvo igrao za mlađe selekcije Crne Gore, da bi kasnije promenio matični savez i počeo da nastupa za Srbiju. Ipak, ove godine upisao debitantski nastup za "sokolove"