Superliga Srbije

Omri Glazer: TSC je sjajna ekipa, neće biti lako

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.04.2024 13:15
Omri Glazer, golman Crvene zvezde Facebook/FK Crvena zvezda
Omri Glazer, golman Crvene zvezde

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova (Arena 1 Premium) očekuje utakmica trećeg kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije, kada će na stadionu "Rajko Mitić" dočekati TSC

Golman crveno-belih, Omri Glazer je istakao važnost predstojećeg duela i pozvao znavijačee da budu uz ekipu. 

"Svaka naredna utakmica je najbitnija, pogotovo zbog činjenice da smo veoma blizu da i matematički obezbedimo titulu. Pred nama je težak meč, TSC je sjajna ekipa, bore se za drugo mesto, te neće biti ni malo lako protiv njih. Motivisani smo, želimo da trijumfujemo i približimo se zacrtanom cilju", istakao je Glazer.

Iskoristio je priliku čuvar mreže našeg tima da ukaže na važnost predstojećeg duela. 

"Svesni smo da je period praznika, kao i da je termin utakmice nezgodan, ali i pored toga bismo voleli da vidimo dobro popunjene tribine 'Marakane'. Podrška će biti od velikog značaja. Može da se desi da već u četvrtak budemo prvaci, a u tom slučaju imamo veliku želju da do pobede dođemo pred velikim brojem zvezdaša. Želim i ovim putem da ih pozovem na utakmicu, nadam se da će uspeti da uklope sve obaveze i da dođu na stadion. Cenimo njihovu požrtvovanost, bili su fenomenalni u Novom Sadu, a sada ih čekamo kod kuće", zaključio je Glazer.