Serija A

Uzdignuta čela završavamo Kup: Trener Lacija ponosan na svoju ekipu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.04.2024 15:30
Trener Lacija Igor Tudor tokom polufinalne utakmice Kupa Italije sa Juventusom Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini
Trener Lacija Igor Tudor tokom polufinalne utakmice Kupa Italije sa Juventusom

Trener Lacija Igor Tudor rekao je posle utakmice polufinala Kupa Italije sa Juventusom, da je ponosan na svoju ekipu iako Rimljani nisu prošli u naredni krug takmičenja. Juventus je u prvoj utakmici slavio sa 2:0, dok je sinoć Lacio pobedio 2:1. 

"Stara dama" je tako obezbedila plasman u finale Kupa, gde će joj protivnik u borbi za trofej biti Fiorentina ili Atalanta. Revanš tog duela na programu je večeras od 21:00 (Arena 2 Premium), a u prvom meču slavila je ekipa iz Firence sa 1:0.

"Uzdignuta čela završavamo kup. Odigrali smo odličnu utakmicu, ali to nije bilo dovoljno i čestitamo im", rekao je Tudor i nastavio:

"Zadovoljan sam stavom, mentalitetom, načinom na koji smo parirali vrhunskom protivniku. Ima dosta pozitivnih stvari. Šteta, jer su zaista verovali u uspeh. Sada nam ostaje da se oporavomo jer nas u subotu čeka nova velika utakmica (Verona)", zaključio je Tudor.

Podsetimo, Lacio je imao aktivan rezultat do samog finiša utakmice, da bi golom Arkadijuša Milika u 83. minutu Juventus stigao do odlučujućih 3:2 i plasmana u finale.