Vesti EURO 2024

Ščesni uz osmeh čeka EURO: Ide kod Ronalda za platu od 19 miliona evra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.06.2024 11:09
Vojček Šćešnji Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini
Vojček Šćešnji

Golman Poljske Vojčeh Ščesni ide na UEFA EURO 2024. godine uz sjajno raspoloženje jer je načelno dogovoren njegov transfer iz Juventusa u Al Naser. Družiće se sjajni Poljak ponovo sa Kristijanom Ronaldom i to uz sjajne uslove jer prema informacijama za dvogodišnji ugovor inkasiraće sjajnih 38 miliona evra.

Nije sve u novcu, ali ne može ni da škodi, pa je Ščesni godinu dana pre isteka ugovora u Torinu rešio da prigrabi petro dolare i pokuša sa Ronaldom da Al Nasru vrati primat u Saudijskoj Arabiji u kojoj je ove sezone dominirao Al Hilal sa Aleksandrom Mitrovićem i Sergejom Milinkovićem-Savićem. Ostaje da se Juventus i Al Naser dogovore oko obeštećenja, ali ne bi trebalo da bude nekih većih problema jer su Italiojani doveli Di Grigorija kao zamenu.

 

 

Golman koji je 82 puta branio gol Poljske bio je od 2008. do 2017. godine član Arsenala (dve pozajmice Brentfordu i Romi), a zatim se preselio u Juventus u transferu od 18,4 miliona evra. Posle sedam godina i 252 meča, svi su izgledi da napušta "Staru Damu".

Poljska igra u Grupi D na UEFA EURO a prvi meč ih očekuje 16. juna od 15.00 časova protiv Holandije.