Vesti EURO 2024

Dan pred odlučujući meč sa Moldavijom trojica Čeha izbačena iz reprezentacije: Razlog - odlazak u noćni klub!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.11.2023 16:21
Dan pred odlučujući meč sa Moldavijom trojica Čeha izbačena iz reprezentacije: Razlog - odlazak u noćni klub! Tanjug/AP Photo/Czarek Sokolowski/

Fudbalskoj selekciji Češke sutra je potreban bod protiv Moldavije kako bi osigurali plasman na EURO 2024, a uoči ovog duela, trojica igrača izbačena su iz nacionalnog tima zbog kršenja internih propisa reprezentacije.

Kako je saopšteno danas iz Saveza Češke, Vladimir Coufal, Jakub Brabec i Naj Kuhta izostavljeni su iz reprezentacije jer su na manje od 48 sati od ključnog duela sa Moldavijom posetili noćni klub.

Oni su snimljeni u klubu u Olomoucu, gradu u kom će Češka sutra od 20:45 ugostiti Moldaviju u poslednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a kako su saopštili iz tamošnjeg Saveza, sva trojica su danas napustili kamp reprezentacije.

Podsetimo, Češkoj je potreban bod kako bi i matematički overila vizu za Nemačku. Albanija je prva u grupi E sa 14 bodova i ona se već plasirala na EURO. Češka ima 12 bodova na drugoj poziciji, Poljska je treća sa 11. Zatim slede Moldavija sa 10 bodova i Farska Ostrva sa jednim. 
 

 

Standings provided by Sofascore