Srbija na EURO 2024

Važno saopštenje FSS: Isključivo dozvoljeno unošenje zvaničnih zastava

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.06.2024 11:50
Fudbalski savez Srbije izdao je saopštenje pred meč sa Engleskom. MN Press
Fudbalski savez Srbije izdao je saopštenje pred meč sa Engleskom.

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras će od 21.00 čas odigrati spektakularni meč sa Engleskom, i tako započeti svoj istorijski nastup na svom prvom Evropskom prvenstvu posle 20 godina. Naš nacionalni tim očekuje paklen posao, s obzirom da će igrati protiv jednog od favorita za osvajanje turnira, a takođe se očekuje ogromna poseta tamošnjih navijača. 

Neće izostati podrška ni za naš nacionalni tim, ali kako bi ona mogla da da vetar u leđa izabranicima selektora Dragana Stojkovića, moraće naši navijači da ispoštuju neka pravila. Jedno od njih, tiče se zastava. 

Naime, FSS je danas objavio da će postojati posebni uslovi koji se tiču obeležija, tako da ga prenosimo u celini. 

 

 

"Fudbalski savez Srbije obaveštava sve naše navijače da će na večerašnjoj utakmici između Srbije i Engleske u Gelzenkirhenu isključivo biti dozvoljeno unošenje zvaničnih zastava Republike Srbije i Fudbalskog saveza Srbije. Drugi baneri, zastave ili transperenti neće moći da se unesu na stadion. Sve ostale informacije za naše navijače možete pronaći na sajtu FS Srbije (fss.rs). Jedan tim - srcem svim! Za Srbiju", stoji istaknuto na medijima oglašavanja FSS. 

Naš tim će protiv Engleske igrati u Gelzenkirhenu, da bi potom preostala dva meča Grupe C odigrao sa reprezentacijama Slovenije i Danske u Minhenu. "Gordi Albion" je apsolutni favorit za osvajanje prvog mesta. 

Standings provided by Sofascore