Novak Djoković

Kari i Đoković u centru pažnje: Razmena poklona nakon pobede nad Lejkersima

komentari (0)

Autor: Aleksa Janković

17.03.2024 09:10
Novak Đoković i Stef Kari razmenili su poklone nakon meča Lejkersa i Voriorsa Profimedia
Novak Đoković i Stef Kari razmenili su poklone nakon meča Lejkersa i Voriorsa

Srpski teniser, Novak Đoković je nakon meča između Los Anđeles Lejkersa i Golden Stejt Voriorsa uručio specijalan poklon Stefu Kariju. Američki košarkaš je naravno uzvratio istom merom, te je i prvi teniser sveta dobio poklon.

Đoković je najboljem šuteru u istoriji NBA lično potpisao reket nakon utakmice i poklonio mu ga. Sa druge strane jer Kari potpisao dres koji je nosio na tom meču, i dao srpskom teniseru na poklon.

Razmena dvojice veoma uticajnih sportisa je privukla ogromnu pažnju i bio je to jedan od momenata koji su obeležili meć u "Kripto.kom Areni". 

 

 

Najbolji teniser sveta je nakon ispadanja sa Indijan Velsa odlučio da se odmori i spremi za sezonu na šljaci, te ga nećemo gledati na ATP turniru u Majamiju. Đokovićev povratak na teren se očekuje početkom aprila na turniru u Monte Karlu.

Sa druge strane Stef Kari je bio najzapaženiji igrač u svojoj ekipi i vodio je Voriorse do trijmfa protiv Lejkersa 128:21. Kari je ubaci 31 poen, dok je Lebron Džejms bio najbolji u timu iz Los Anđelesa sa 40.