Novak Djoković

Počinje Indijan Vels: Srbija ima tri predstavnika, Laslo Đere je morao da odustane

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.03.2024 08:57
Laslo Đere MN Press
Laslo Đere

Na terenima teniskog kompleksa u Indijan Velsu ove večeri startuje američka turneja najboljih svetskih igrača, a Srbiju na prvom Mastersu u sezoni neće predstavljati četiri, već samo tri tenisera.

Naime, u noći između utorka i srede Laslo Đere je saopšti da zbog zdravstevnih razloga neće moći da nastupa na ovom turniru i objasnio svojim navijačima da "nije ništa toliko ozbiljno koliko se čini".

 

 

"Nažalost, suočavam se sa zdravstvenim problemima poslednjih mesec i po dana. Ništa ozbiljno, kako se čini, ali me sprečava da prikažem najbolje i zbog toga sam bio primoran da se povučem sa turnira u Akapulku i Indijan Velsu. Uzeću verovatno duži odmor i radiću ono što trenutno mogu da radim kako bih se vratio na teren što pre moguće. Verujem da će jednog dana, kada se osvrnem na ovo, u široj slici to biti samo mala neravnina na mom putu", stoji u saopštenju koje je Laslo Đere, trenutno 36. igrača na svetu, objavio na društvenim mrežama.

To praktično znači da će Srbiju na ovom takmičenju predstavljati najbolji igrač sveta, Novak Đoković koji je slobodan u prvom kolu, kao i Dušan Lajović koji od 19.00 časova igra protiv Emila Rusuvorija, dok će Miomir Kecmanović sutra odmeriti snagu protiv Lorenca Sonege.