ATP

Natalija Stevanović i Laslo Đere na terenu broj dva: Rivali u 3. kolu Vimbldona Petra Kvitova i Stefanos Cicipas

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.07.2023 08:30
Natalija Stevanović i Laslo Đere na terenu broj dva: Rivali u 3. kolu Vimbldona Petra Kvitova i Stefanos Cicipas MN Press

Srpski teniseri Natalija Stevanović i Laslo Đere igraju mečeve trećeg kola Vimbldona na terenu broj dva i to jedno za drugiom, saopštili su organizatori turnira na zvaničnom sajtu.

Natalija Stevanović na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Engleske igra, verovatno, najbolji tenis u karijeri, prvi put se nalazi u glavnom žrebu Gren slema i u dosadašnja dva kola nije izgubila nijedan set.

I to ne samo protiv Karoline Pliškove od koje je bila bolja na otvaranju turnira, odnosno Tamare Korpač u drugom kolu, već i u mečevima kvaliifkacija kroz koje je uspela da se izbori za igranje na velikoj sceni.

Duel protiv dvostruke šampionke Vimbldona počinje u 12.00 časova, a odmah nakon tog susreta srspke i češke teniserke  na teren će izaći Laslo Đere koji će protiv Stefanosa Cicipasa pokušati da es izbori za plasman u osminu finala ovog turnira.

Na Centralnom terenu, gde program takođe počinje u podne program će otvoriti meč Karlos Alkaraz - Nikolas Jari, a zatim slede dueli Ons Džabir - Bjanka Andresku i Kejti Bulter - Elena Ribakina.