ATP

Ne bih se iznenadio da Novak Đoković vrati Borisa Bekera: Endi Rodik izneo zanimljivo razmišljanje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.03.2024 12:55
Boris Beker i Novak Đokoivć na treningu AP Photo/Ben Curtis, File
Boris Beker i Novak Đokoivć na treningu

Iznenadio je Novak Đoković svoje navijače i ceo teniski svet odlukom da prekine saradnju sa Gornaom Ivaniševićem sa kojim je  radio poslednjih šest godina, a već su počele spekulacije ko bi mogao da bude njegov naredni trener.

Svako u ovom trenutku ima svog favorita, a proslavljeni teniser Endi Rodik kaže da bi to mogao da bude Nemac Boris Beker koji je već sarađivao sa Novakom.

"Sve ovo što ću da kažem je samo moje mišljenje, nemam nikakvu informaciju o tome ili bilo šta slično, ali ne bih se uopšte iznenadio ukoliko Đoković ponovo bude sarađivao sa Borisom Bekeorm", rekao je Rodik.

 

 

Inače, Boris Beker je sa Novakom tradio pre Ivaniševića, a upravo je on bio jedan od prvih koji je putem društevnih mreža reagovao na odluku Đokoviča da raskine saradnju sa hrvatskim stručnjakom.

Problem u realizaciji ove Rodikove ideje mogla bi da predstavlja činjenica da je Nemac u ferbuaru prekinuo saradnju sa Holgerom Runeom jer je, kako je tada istakao, previše zauzet i nema vremena da bude trener.

"Želeo bih da vas obavestim da odmah prestajem sa obavljanjem uloge glavnog trenera Holgera Runea. Započeli smo ovu saradnju sa ciljem da dođemo do Završnog ATP mastersa prošle godine, ali da bi ubuduće saradnja bila uspešna, shvatio sam da ću morati da budem Holgeru na raspolaganju mnogo više nego što je to dosad bio slučaj. Usled privatnih i profesionalnih obaveza, trenutno Holgeru ne mogu da pružim ono što želi. Želim mu sve najbolje i uvek ću biti njegov fan broj jedan. Istinski cenim naše zajedničko putovanje", rekao je tom prilikom Beker.