Tehnomanija

TV Arena sport i Tehnomanija ponovo dele Hisense televizore: Učestvujte u kvizu znanja i osvojite vredne nagrade

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.06.2024 10:00
Tehnomanija poklanja Hisense televizore Promo/Tehnomanija
Tehnomanija poklanja Hisense televizore

Navijači fudbalske reprezentacije Srbije spremite se. TV Arena sport i Tehnomanija i ovoga puta pred utakmicu "orlova" na Evropskom prvenstvu u Nemaćkoj spremili su kviz znanja koji vam može doneti vredne nagrade.

Najgledanija sprotska televizija u ovom delu Evrope i lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo, električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo, ponovo su vam pripremili tri pitanja o istoriji rivalstva nacionalnog tima naše zemlje i njegovog narednog rivala, selekcije Danske.

Na ovaj način 20 gledalaca TV Arena sport već je u svoje vlasništvo dobilo 10 Hisense Smart TV 43“ (šifra artikla: 43A6K), i isto toliko Hisense inverta klima Easy Smart 12k, a kompanija Tehnomanija je odliučila da ovoga puta navijače Srbije koji pokažu znanje i brzinu, ponovo daruje sa 10 Hisense televizora.

A pravila našeg kviza znaaj su ostala nepromenjena.

Nakon objave voditelja studijskog programa posvećenog utakmici selekcije Srbije, koji kreće u 20.00 časova, pa sve do okončanja susreta u Minhenu, na ekranu će se periodično pojavljivati QR kod čijim skeniranjem i prihvatanjem Pravila učešća, svaki gledalac TV Arena sport može postati potencijalni dobitnik nagrade iz bogatog asortimana kompanije Tehnomanija.

 

Potrebno je samo da se tačno odgovori na tri postavljena pitanja, a prvih deset učesnika će, kao što je to bila i praksa do sada, dobiti vredne nagrade koje će moći da podignu u najbližoj Tehnomanija prodavnici, nakon što budu kontaktirani.

Link ka kvizu se nalazi OVDE, a imena dobitnika će oko 23.00 časova biti objavljena na sajtu i profilima na društevnim mrežama TV Arena sport.

Pravila kviza znanja su sledeća:

1. Učesnik kviza znanja mora biti punoletno lice. ARENA CHANNELS GROUP DOO BEOGRAD zadržava pravo da od učesnika kviza znanja zatraži dokaz da je punoletan.

2.Kviz znanja traje od momenta kada ga, u specijalnoj emisiji posvećenoj Evropskom prvenstvu u fudbalu, pred utakmicu grupne faze Srbija – Danska objavi voditelj televizije Arena sport, pa do momenta završetka fudbalske utakmice Srbija – Danska. Kao momenat završetka fudbalske utakmice Srbija – Danska, tretiraće se trenutak kada sudija odsvira kraj utakmice.

3. Nakon objave voditelja na ekranu će se pojaviti QR, čijim skeniranjem se učesnici upućuju na zvaničan sajt televizije Arena sport. Kviz znanja će se, od momenta objave, pojaviti i na sajtu televizije Arena sport, te se u njemu može učestvovati i bez skeniranja QR koda.

5. Svaki učesnik kviza znanja popunjava neophodne podatke pre započinjanja samog kviza znanja.

6. Potrebno je da se svaki učesnik kviza znanja saglasi da ARENA CHANNELS GROUP DOO BEOGRAD može prikupljati i obrađivati njegove podatke o ličnosti za potrebe predmetnog kviza znanja.

7. Svaki učesnik kviza znanja može učestvovati u kvizu samo jednom.

8. Potrebno je svaki učesnik kviza znanja da saglasnost da je pročitao ova pravila i da je upoznat i saglasan sa njima.
Učesnik odgovara na 3 pitanja.

9. Prvih 10 učesnika u kvizu znanja koji najbrže tačno odgovore na sva 3 postavljena  pitanja, osvajaju 10 Hisense televizora koje će obezbediti Tehnomanija, i to "Hisense Smart TV 43", šifra artikla: 43A6K

10. U slučaju da nijedan učesnik kviza znanja nije odgovorio tačno na sva postavljena pitanja, ili u slučaju da je manje od 10 učesnika odgovorilo tačno na sva postavljena pitanja, televizore dobijaju učesnici koji su imali po jedan netačan odgovor u kvizu znanja, a koji su bili prvi u odgovaranju na postavljena pitanja. U slučaju da ni tada nije moguće utvrditi sve dobitnike nagrada, televizore dobijaju učesnici koji su imali po dva netačna odgovora u kvizu znanja, a koji su bili prvi u odgovaranju na postavljena pitanja.

11. Imena dobitnika nagrada biće objavljena na sajtu televizije Arena Sport.

12. Dobitnici televizora nagrade preuzimaju na teritoriji Republike Srbije, u najbližoj Tehnomanija prodavnici.

Gledajte TV Arena sport, navijajte za Srbiju, pokažite znanje i osvojite televizor!​