Tehnomanija

Kviz znanja TV Arena sport i Tehnomanije: Navijajte za Srbiju, pokažite znanje i osvojite televizor

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.06.2024 11:59
promo Promo/Tehnomanija
promo

Dugo očekivano Evropsko prvenstvo u fudbalu startovalo je u petak ubedljivom pobedom Nemačke nad Škotskom, u subotu su odigrana još tri meča, a danas je na programu ono što sve nas najviše zanima - prvi duel reprezentacije Srbije.

Rival najboljim srpskim fudbalerima biće selekcija Engleske sa kojom se naš nacionalni tim u budućnosti često puta sastajao, ali nikada pod imenom Srbija.

Nadamo se svi da ćemo nakon tog susreta imati razloga za slavlje zbog dobrog rezultata "orlova", a 10 navijača Srbije koji pokažu potrebno znanje, imaće i dodatni razlog za slavlje.

Kao što ste i navikli, TV Arena sport će uoči utakmice prvog kola grupe C (21, TV Arena 1 Premium) imati bogat sadržaj tokom kojeg smo, u saradnji sa Tehnomanijom, za verne gledaoce obezbedili vredne nagrade.

 

 

Naime, nakon objave voditelja studijskog programa posvećenog utakmici selekcije Srbije, koji kreće u 20.00 časova, pa sve do okončanja susreta u Gelzenkrihenu, na ekranu će se periodično pojavljivati QR kod čijim skeniranjem i prihvatanjem Pravila učešća, svaki gledalac TV Arena sprort može postati potencijalni dobitnik nagrade iz bogatog asortimana kompanije Tehnomanija. 

Potrebno je samo da se tačno odgovori na tri postavljena pitanja, a prvih deset učesnika koji to učine dobiće televizor Hisense Smarta 43'' (šifra artikla: 43AGK), koje će moći da podignu u najbližoj Tehnomanija prodavnici.

Link ka kvizu se nalazi OVDE, a imena dobitnika će oko 23.00 časa biti objavljena na sajtu i profilima na društevnim mrežama TV Arena sport.

 

Promo/Tehnomanija

 

Pravila kviza znanja su sledeća:

1. Učesnik kviza znanja mora biti punoletno lice. ARENA CHANNELS GROUP DOO BEOGRAD zadržava pravo da od učesnika kviza znanja zatraži dokaz da je punoletan.

2. Kviz znanja traje od momenta kada ga, u specijalnoj emisiji posvećenoj Evropskom prvenstvu u fudbalu, pred utakmicu grupne faze Srbija – Engleska objavi voditelj televizije Arena sport, pa do momenta završetka fudbalske utakmice Srbija – Engleska. Kao momenat završetka fudbalske utakmice Srbija – Engleska, tretiraće se trenutak kada sudija odsvira kraj utakmice.

3. Nakon objave voditelja na ekranu će se pojaviti QR, čijim skeniranjem se učesnici upućuju na zvaničan sajt televizije Arena sport. Kviz znanja će se, od momenta objave, pojaviti i na sajtu televizije Arena sport, te se u njemu može učestvovati i bez skeniranja QR koda.

4. Svaki učesnik kviza znanja popunjava neophodne podatke pre započinjanja samog kviza znanja.

5. Potrebno je da se svaki učesnik kviza znanja saglasi da ARENA CHANNELS GROUP DOO BEOGRAD može prikupljati i obrađivati njegove podatke o ličnosti za potrebe predmetnog kviza znanja.

6. Svaki učesnik kviza znanja može učestvovati u kvizu samo jednom.

7. Potrebno je svaki učesnik kviza znanja da saglasnost da je pročitao ova pravila i da je upoznat i saglasan sa njima.

8. Učesnik odgovara na 3 pitanja.

9. Prvih 10 učesnika u kvizu znanja koji najbrže tačno odgovore na sva 3 postavljena  pitanja, osvajaju 10 Hisense televizora koje će obezbediti Tehnomanija, i to „Hisense Smart TV 43“, šifra artikla: 43A6K

10. U slučaju da nijedan učesnik kviza znanja nije odgovorio tačno na sva postavljena pitanja, ili u slučaju da je manje od 10 učesnika odgovorilo tačno na sva postavljena pitanja, televizore dobijaju učesnici koji su imali po jedan netačan odgovor u kvizu znanja, a koji su bili prvi u odgovaranju na postavljena pitanja. U slučaju da ni tada nije moguće utvrditi sve dobitnike nagrada, televizore dobijaju učesnici koji su imali po dva netačna odgovora u kvizu znanja, a koji su bili prvi u odgovaranju na postavljena pitanja.

11. Imena dobitnika nagrada biće objavljena na sajtu televizije Arena Sport.

12. Dobitnici televizora nagrade preuzimaju na teritoriji Republike Srbije, u najbližoj Tehnomanija prodavnici.

Gledajte TV Arena sport, navijajte za Srbiju, pokažite znanje i osvojite televizor!​