Tehnomanija

Kviz znanja TV Arena sport i Tehnomanije se nastavlja: Navijajte za Srbiju, pokažite znanje i osvojite klima uređaj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.06.2024 10:00
Promo/Tehnomanija promo
Promo/Tehnomanija

Fudbalska reprezentacija Srbije pružila je dobru partiju u duelu 1. kola Evropskog prvenstva u Nemačkoj protiv Engleske, ali to nije nagrađano makar osvojenim bodom, koji su igrači selektora Dragana Stojkovića zaslužili.

Drugi pokušaj za prvu pobedu na najvećoj kontinentalnoj smotri "orlovi" će imati već od 15.00 časova kada će odmeriti snagu sa selekcijom Slovenije, a TV Arena sport i Tehnomanija i ovoga puta su kreirale kviz znanja koji vam može doneti vredne nagrade.

Deset najbržih gledalaca koji su tokom studijske emisije pred meč Srbije i Engleske odgovorili tačno na tri postavljena pitanja dobili su po Hisense smart televizor, pa sa istom praksom najgledanija sportska televizija u ovom delu Evrope, i lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo, električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo, spremili su i ovoga puta. 

promo

 

 

A procedura i pravila kviza znanja su ista.

Nakon objave voditelja studijskog programa posvećenog utakmici selekcije Srbije, koji kreće u 13.00 časova, pa sve do okončanja susreta u Minhenu, na ekranu će se periodično pojavljivati QR kod čijim skeniranjem i prihvatanjem Pravila učešća, svaki gledalac TV Arena sport može postati potencijalni dobitnik nagrade iz bogatog asortimana kompanije Tehnomanija. 

Potrebno je samo da se tačno odgovori na tri postavljena pitanja, a prvih deset učesnika koji to učine dobiće po klima uređaj (Hisense Inverter klima Easy Smart 12K), koji će moći da podignu u najbližoj Tehnomanija prodavnici, nakon što budu kontaktirani.

Link ka kvizu se nalazi OVDE, a imena dobitnika će oko 17.00 časova biti objavljena na sajtu i profilima na društevnim mrežama TV Arena sport.

 

 

Pravila kviza znanja su sledeća:

1. Učesnik kviza znanja mora biti punoletno lice. ARENA CHANNELS GROUP DOO BEOGRAD zadržava pravo da od učesnika kviza znanja zatraži dokaz da je punoletan.

2. Kviz znanja traje od momenta kada ga, u specijalnoj emisiji posvećenoj Evropskom prvenstvu u fudbalu, pred utakmicu grupne faze Srbija- Slovenija objavi voditelj televizije Arena sport, pa do momenta završetka fudbalske utakmice Srbija - Slovenija. Kao momenat završetka fudbalske utakmice Srbija – Slovenija, tretiraće se trenutak kada sudija odsvira kraj utakmice.

3. Nakon objave voditelja na ekranu će se pojaviti QR, čijim skeniranjem se učesnici upućuju na zvaničan sajt televizije Arena sport. Kviz znanja će se, od momenta objave, pojaviti i na sajtu televizije Arena sport, te se u njemu može učestvovati i bez skeniranja QR koda.

4. Svaki učesnik kviza znanja popunjava neophodne podatke pre započinjanja samog kviza znanja.

5. Potrebno je da se svaki učesnik kviza znanja saglasi da ARENA CHANNELS GROUP DOO BEOGRAD može prikupljati i obrađivati njegove podatke o ličnosti za potrebe predmetnog kviza znanja.

6. Svaki učesnik kviza znanja može učestvovati u kvizu samo jednom.

7. Potrebno je svaki učesnik kviza znanja da saglasnost da je pročitao ova pravila i da je upoznat i saglasan sa njima.

8. Učesnik odgovara na 3 pitanja.

9. Prvih 10 učesnika u kvizu znanja koji najbrže tačno odgovore na sva 3 postavljena pitanja, osvajaju 10 Hisense Inverter klima Easy Smart 12K, koje će obezbediti Tehnomanija.

10. U slučaju da nijedan učesnik kviza znanja nije odgovorio tačno na sva postavljena pitanja, ili u slučaju da je manje od 10 učesnika odgovorilo tačno na sva postavljena pitanja, klimu dobijaju učesnici koji su imali po jedan netačan odgovor u kvizu znanja, a koji su bili prvi u odgovaranju na postavljena pitanja. U slučaju da ni tada nije moguće utvrditi sve dobitnike nagrada, klimu dobijaju učesnici koji su imali po dva netačna odgovora u kvizu znanja, a koji su bili prvi u odgovaranju na postavljena pitanja.

11. Imena dobitnika nagrada biće objavljena na sajtu televizije Arena Sport.

12. Dobitnici nagrade preuzimaju na teritoriji Republike Srbije, u najbližoj Tehnomanija prodavnici.

Gledajte TV Arena sport, navijajte za Srbiju, pokažite znanje i osvojite televizor!​