Vesti iz rukometa

Ponosna sam na vas: Predsednica RSS čestitala juniorima na sjajnim igrama na Svetskom prvenstvu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.07.2023 09:27
Ponosna sam na vas: Predsednica RSS čestitala juniorima na sjajnim igrama na Svetskom prvenstvu MN Press

Nisu uspeli mladi rukometaši Srbije da osvoje medalju na Svetskom prvenstvu, ali su prikazanim igrama na ovom šampionatu pokazali da srpski rukomet ima budućnost, smatra predsednica Rukometnog saveza Srbije, Milena Delić.

Proslavljena rukometašica je posebno naglasila da je ponosna na sve ono što su "orlići" uradili na smotri najboljih svetskih reprezentacija u Nemačkoj.

"Nemam šta da zamerim momcima, borili su se i pružili koliko su u ovom trenutku mogli. U zvaršnici prvenstva se videlo koliko nedostaju povređeni Dodić, Mirković, Tasić, Stamenković, a na samom šampionatu i Zečević", rekla je Milena Delić i dodala:

Ponosna sam na njih. Biti četvrti na svetu nije mala stvar. Neki od njih će imati još prilika da osete čari evropskih i svetskih prvenstava. Oni kojima je ovo bio poslednji nastup u juniorskoj kategoriji, će postepeno postajati seniorski reprezentativci. Srbija ima talenta i verujem da na nekom narednom prvenstvu mogu do nove medalje".

Srpski juniori u Beograd treba da selte u prepodnevnim satima, a zatim će im se u hotelu "M" organizovati doček nakon sjajnih partija na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.