Vesti iz rukometa

Moramo uspešno da završimo posao: Nemanja Ilić najavljuje pobede protiv Finske i Slovačke

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.04.2023 15:59
Moramo uspešno da završimo posao: Nemanja Ilić najavljuje pobede protiv Finske i Slovačke MN Press

Muška rukometna reprezentacija Srbije okupila se u ponedeljak pred predstojeće utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Finske u četvrtak (18, TV Arena 2 Premium) i Slovačke u nedelju (18, TV Arena sport 1).

Izabranici selektora Tonija Đerone nalaze se na drugoj poziciji u grupi koja direktno vodi na šampionat i veruju da već za dva mogu da overe prolaz na EP, budući da im je za to potrebna još jedna pobeda.

Кapiten najboljih srpskih rukometaša i jedan od najboljih strelaca, Nemanja Ilić, nema dileme o imperativu pobede, mada upozorava da deset golova razlike iz prvog susreta ne smeju da zavaraju.

"Očekuju nas teške utakmice, ali uvek igramo na pobedu. Neće biti lako jer smo se gotovo već kvalifikovali, ali nemamo pravo da bilo koga potcenjujemo. Idemo da ostvarimo trijumf i da potvrdimo odličan ciklus kvalifikacija i formu", kaže kapiten "orlova" Nemanja Ilić i dodaje:

"Igrati pred svojom publikom je poseban motiv i meču u Novom Sadu se naizmerno radujemo, ali najpre smo fokusirani na Finsku i taj prvi meč".