Vesti iz rukometa

Stefan Dodić oblači dres Vojvodine: Sjajni srednji raskinuo ugovor sa Celjem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.10.2023 22:28
Stefan Dodić oblači dres Vojvodine: Sjajni srednji raskinuo ugovor sa Celjem MN Press

Rukometni klub Vojvodina ne staje ni na terenu ni van njega, a koliko su Novosađani ozbiljni u borbi za novu titulu prvaka Srbije, trofej nacionalnog Kupa i napadu na visok plasman u Ligi Evrope, osvajač poslednjeg EHF Kupa pokazao je i dogovaranjem transfera ni manje ni više nego Stefana Dodića.

Prema saznanjima Mozzart sporta, uprava najdominatnijeg kluba srpskog muškog rukometa u ovom veku sutra bi trebalo da ozvaniči dvogodišnji ugovor sa reprezentativcem Srbije, pošto je vrsni srednji bek u međuvremenu raskinuo saradnju sa Celjem. Slovenci nisu imali strpljenja da sačekaju njegov oporavak od teške povrede kolena, pa su "lale" dobile priliku da pre vremena ispune svoju veliku letnju želju. 

Najbolji akter juniorskog prvenstva Evrope prošle godine sa 14 leta je počeo inostranu karijeru, a iskustvo je sticao u Metalurgu, Kjelceu, Vardaru i Zagrebu. Dres novog kluba trebalo bi da obuče početkom sledeće godine, pošto se u međuvremenu oporavi i dovede formu do potrebnog nivoa. 

Dodić ima 20 godina i za seniorski tim Srbije debitovao je na Svetskom prvenstvu u Poljskoj i Švedskoj, početkom 2023, ponevši epitet jednog od otkrovenja takmičenja.