Vesti iz rukometa

Transfer "BOMBA": Nenadić u Pari sen Žermenu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.03.2023 14:25
Transfer "BOMBA": Nenadić u Pari sen Žermenu MN Press

Delovalo je da će Petar Nenadić da završi karijeru u Vespremu. Međutim, nešto je "puklo" i bivši srpski reprezentativac je nedavno napustio mađarsku ekipu.

Od tog momenta počele su spekulacije gde će Nenadić nastaviti karijeru, a kao gotov posao spominjao se njegov transfer u Dinamo iz Bukurešta, još jedan klub sa velikim ambicijama u elitnom evropskom takmičenju.

Ali…

Apetiti sjajnog beka i dalje su veliki, a po novom ugovoru može se reći i najveći. Petar Nenadić karijeru nastavlja u redovima Pari sen Žermena, ekipe koja ubedljivo vodi u Grupi A EHF Lige šampiona i kao jedan od ciljeva ove sezone ima zacrtano osvajanje trofeja u elitnom evropskom takmičenju. S obzirom na to da je Nikola Karabatić već duže vreme van stroja zbog povrede i da "sveci" kubure na poziciji levog beka, kao najbolje rešenje nametnuo se Nenadić.

 

 

Nenadić ima 36 godina, karijeru je počeo u Crvenoj zvezdi, a igrao je i za velikane evropskog rukometa poput Barselone, Berlina, Visle… Za reprezentaciju Srbije odigrao je 78 utakmice i bio je član generacije koja je u Beogradu osvojila srebro na Evropskom prvenstvu 2012. godine.