Vesti iz ostalih sportova

Arenin karavan u Subotici: Američki fudbal i NFL liga praćeni i na krajnjem severu Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.08.2023 12:30
Arenin karavan u Subotici: Američki fudbal i NFL liga praćeni i na krajnjem severu Srbije TV Arena sport

Karavan Arene sport nastavio je put po Vojvodini, gde je u toku promocija NFL lige, koju od 7. septembra možete ponovo gledati na našim kanalima.

Arenin karavan posetio je Suboticu, gde smo na gradskom trgu imali prilike da razgovaramo sa meštanima i entuzijastima "američkog fudbala", koji sa nestrpljenjem očekuju početak nove sezone NFL lige.

Jedna od njih bila je i potpredsednica lokalnog kluba "Blacks" Dijana Zolnaić, koja je u poseti našeg štanda, govorila o značaju bavljenja sportom i promovisanju zdravog načina života, što je često i tema naše kompanije.

"Svaki sport nosi rizik, a kada se trenira i uči novi pokret, smanjuje se taj rizik. Smatram da bi sva deca trebala da se bave sportom i da ne trebaju da žive pod `staklenim zvonom`. Meni se američki fudbal dopada, ali svakako, deca bi trebala da se bave onim u čemu uživaju", rekla je potpredsednica kluba iz lokalnog Bajmoka.

Ovo je drugi put da je Arenin karavan posetio Suboticu, a nakon gostovanja na krajnjem severu zemlje, nastaviće putovanje po Vojvodini u sledećem rasporedu.

13.08 Kula
14.08 Inđija
15.08 Kikinda
16.08 Vršac
17.08 Pančevo
18.08 Nova Pazova
19.08 Novi Banovci
20.08 Novi Sad