Vesti iz NFL

Arenin porodični karavan: Stara Pazova spremna za NFL

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.09.2023 13:10
Arena porodični karavan u Staroj Pazovi TV Arena Fight
Arena porodični karavan u Staroj Pazovi

Samo nekoliko dana je ostalo do početka NFL lige, koju ćete eksluzivno od 7. septembra moći da pratite na našim kanalima, a sudeći prema informacijama koje svakodnevno dobijamo od naših građana, američki fudbal biće odlično proraćen u Srbiji. A, možda i jednako dobro kao ostali sportovi poput košarke, fudbala, odbojke, vaterpola...

U to smo mogli lično da se uverimo, tokom gostovanja Areninog karavana u Novoj Pazovi, gde smo na centralnom trgu imali prilike da razgovaramo sa članovima rukometnog kluba istoimenog grada, Gordanom Đilas i Jovanom Ćazić, koje nisu krile interesovanje oko povratka NFL lige na naše kanale.

"Volimo da gledamo sve sportove na Areni. Košarka je sada aktuelna, volimo i fudbal. Naravno, pratimo i odbojku. Dobili smo informaciju da će se i NFL prikazivati na Areni sport i sigurno da ćemo i to pratiti. Jedva čekamo da počne prvenstvo".

Podsetimo, u noći između 7. i 8. septembra, dva i po sata posle ponoći, američki fudbal se zvanično vraća na kanale TV Arena sport, a prvu utakmicu nove NFL sezone odigraće Kanzas siti i Detroit.