Vesti iz ostalih sportova

Selektor Crne Gore utučen posle poraza od Srbije na SP: Teško je nešto reći

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.07.2023 08:56
Selektor Crne Gore utučen posle poraza od Srbije na SP: Teško je nešto reći MN Press

Poraz od selekcije Srbije u 3. kolu grupe D Svetskog prvenstva u Japanu verovatno je "bacio" reprezentaciju Crne Gore na Hrvatsku u osmini finala, što će ze znati nakon duela "barakuda" i domaćina (12.00).

Nije to nešto čemu su se nadali vaterpolisti naših suseda, jer su bili uvereni da mogu do trjumfa, pogotovo kad su otvorili meč sa 5:0, ali je Srbija do kraja uspela da preokrene i na peterce trijumfuje, što je veoma zabolelo selektora Vladimira Gojkovića.

"Vodili smo gotovo celu utakmicu, praktično tri i po četvtine, a onda smo došli u situaciju da jurimo prednost rivala u finišu meča. Vodili smo 5:0 na početku utamice, sjajno igrali i zaista je teško pronaći reči u ovakvoj situaciji. Ekipa jeste imala energiju, viđena je i borbenost, ali nam to nije donelo rezultat. Moramo da se okrenemo narednim obavezama, pred nama je eliminacioni meč i više nema popravnog", rekao je posle meča selektor Crne Gore, Vladimir Gojković, a prenose podgoričke Vijesti.

Moral ekipe pokušava da podigne najiskusniji vaterpolista Crne Gore, Uroš Čučković koji je istakao da nema šta da zameri svojim mlađim saigračima.

"Ponosan sam na ove momke i ekipu. Otvorili smo sjajno meč, rezultat je kasnije prevagnuo u korsit Srbije, ali mislim da smo pokazali bolju igru i veće zajedništvo, pa se nadam da će nam se to vratiti u budućnosti", rekao je Čučković.