Vesti iz ostalih sportova

Đovani Gvideti odradio trening sa odbojkašicama iz Superlige Srbije

komentari (0)

Izvor: Tanjug

27.03.2023 17:15
Đovani Gvideti odradio trening sa odbojkašicama iz Superlige Srbije Odbojkaški savez Srbije

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Đovani Gvideti održao je danas u Obrenovcu sa svojim saradnicima trening sa kandidatkinjama za nacionalni tim iz klubova koji igraju u Superligi Srbije.

U saopštenju OSS se navodi da je treningu prisustvovalo 28 odbojkašica, koje su bile podeljene u dve grupe. Kondicioni trener ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Vladimir Banković obavio je testiranje svih kandidatkinja.

Trening u Obrenovcu su posmatrali i pojedini treneri ekipa iz Superlige Srbije. Gvideti je krajem prošle godine preuzeo reprezentaciju Srbije, pošto je Danijele Santareli prihvatio da bude selektor odbojkašica Turske.

"Nemam nikakva očekivanja, samo želim da posmatram i da razumem na kojem je nivou ova generacija i koliko ima njih koje mogu da pomognu prvom timu. Naravno, znam sve srpske igračice koje nastupaju u inostranstvu, ali ne znam dobro one koji igraju ovde. Mislim da je važno da smo pronašli ovo vreme, da ih vidim i da steknem jasnu ideju o svim igračicama koje ću pozvati predstojećeg leta. Ovde sam zbog toga, želim da neke od njih ubacim u prvi tim", izjavio je Gvideti.