Vesti iz ostalih sportova

Jovan Lazarević promovisan u Interu: Reprezentativac Srbije zadužio "desetku"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.02.2023 16:15
Jovan Lazarević promovisan u Interu: Reprezentativac Srbije zadužio "desetku" MN Press

Reprezentativac Srbije i jedan od 10 najboljih futsalera sveta u prethodnoj sezoni, Jovan Lazarević, potpisao je ugovor sa španskim velikanom Interom, gde je zadužio dres sa brojem 10.

Lazarević se petostrukom prvaku Evrope i višestrukom nacionalnom šampionu obavezao na troipogodišnju saradnju, odnosno do leta 2026, a to je ujedno i jedan od najvećih i najznačajnijih ugovora u istoriji srpskog futsala.

 

 

"Poruka svim mladim igračima u Srbiji je da ako nešto zaista žele, da to mogu i da ostvare uz veliki rad i trud", rekao je Lazarević za TV Arena Sport i potvrdio ove informacije.

Jovan je futsalom počeo da se bavi 2016. i za nepunih sedam godina došao je do ugovora sa timom kakav je Inter, jednim od najtrofejniji evropski i španskih klubova, koji je titulu državnog prvaka osvajao 14 puta i jedini koji je to uspeo da učini pet sezona u nizu.

Momak iz Smedereva, rođen pre 25 godina, prethodnih desetak meseci je nastupao takođe Španiji, ali za Valdepenjas, u koji je stigao nakon sjajne role u ruskom Tjumenu, sa kojim se plasirao i na fajnal-for Lige šampiona.