Vesti iz odbojke

Selektor Đovani Gvideti otkazao trening reprezentacije Srbije u Turskoj: Odbojkašice ne treniraju zbog zemjotresa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.02.2023 12:46
Selektor Đovani Gvideti otkazao trening reprezentacije Srbije u Turskoj: Odbojkašice ne treniraju zbog zemjotresa MN Press

Trening kandidatkinja za reprezentaciju iz domaćih klubova sa novim selektorom ženske odbojkaške selekcije Srbije Đovanijem Gvidetijem, najavljen za 13. februar, odložen je zbog zemljotresa u Turskoj.

Kako je saopšteno iz Odbojkaškog saveza Srbije (OSS) prirodna nepogoda koja se dogodila u Turksoj pomerila je sve planirane događaje pa je ova odluka sasvim prirodan tok stvari.

"Na predstavljanju Đovanija Gvidetija, prvog trenera seniorki Srbije, najavljeno je da će se 13. februara održati trening kandidatkinja za reprezentaciju Srbije iz domaćih klubova. Razorni zemljotres koji je pogodio Tursku i Siriju odložio je sva sportska dešavanja u Turskoj, pa tako i utakmice Vakifbank Istanbula koji Gvideti predvodi sa klupe", stoji u objavi na zvaničnom sajtu Odbojkaškog saveza Srbije i dodaje se da još nije utvrđen datim narendog okupljanja:

"Zbog pomeranja termina utakmica prvenstva Turske, kao i utakmica Lige šampiona, došlo je do odlaganja treninga sa odbojkašicama iz srpskih klubova, a novi termin će naknadno biti određen".