Vesti iz odbojke

Odbojkašice TENT-a u polufinalu Kupa Srbije: Železničar slomljen odličnim servisima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.10.2023 21:35
Odbojkašice TENT-a u polufinalu Kupa Srbije: Železničar slomljen odličnim servisima MN Press

Odbojkašice TENT-a prve su polufinalistkinje ovosezonskog Kupa Srbije, pošto su rutinski izašle na kraj sa Železničarom u Lajkovcu - 0:3 (21:25, 16:25, 17:25). 

Glavno oružje Obrenovčanki bio je odličan servis, a najveća borba vođena je u startnom setu, mada je i u trenucima kada je domaća ekipa uspela da smanji minus jasno bilo na koju će stranu rezultatske vage prevagnuti tas. 

U druga dva odnos snaga bio je daleko neizjednačeniji, pa je TENT gomilao poene i jurio ka zasluženom prolasku u Top 4 i ujedno osmoj uzastopnoj pobedi u svim takmičenjima ove jeseni. Za potvrdu strašne timske forme.

Najbolja u pobedničkom timu bila je Milana Rajlić sa 15 poena, Mina Mijatović dodala je 14 poena, a dvocifren učinak imala je i Jovana Cvetković (10). U taboru poraženih najefikasnije su bile Ljubica Milojević i Jovana Zelenović (10).

Preostale tri utakmice četvrtfinala odigraće se sutra, a preistala mesta u borbi za finale zauzeće Jedinstvo ili Srem (18.00), bolji iz duela Crvena zvezda - Spartak (18.30) i Ub ili Inđija (19.00). U četvrtfinalu Kupa Srbije za odbojkašice igra se jedna utakmica.